Procesbegeleiding           Procesoptimalisatie       

Lean en Lean Six Sigma

Even voorstellen:

Graag willen we u in het kort kennis laten maken met ons jonge en dynamische bedrijf, dat wordt gekenmerkt door Friese nuchterheid in combinatie met de kennis van Lean en Lean Six Sigma, en belangrijker; wat kunnen wij voor U betekenen?  Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact op middels het contactformulier. Wij nemen dezelfde dag contact met u op. Dat is smart en duidelijk. Zo duidelijk willen we ook zijn in een vrijblijvend persoonlijk gesprek om gezamenlijk met u de mogelijkheden tot samenwerking te onderzoeken. 

     Aanpak procesverbetering

 We brengen gezamenlijk met u en uw medewerkers de processen in kaart en middels de dmaic methode gaan we structureel vanuit de oorzaak analyse de verbeteringen aan brengen en borgen. Hierbij gaan u en uw medewerkers zelf aan de slag zodat de verbetering verankerd wordt in het eigen proces.

         Kwaliteitsborging                 

We werken vanuit het klantperspectief van uw klant. Vervolgens bouwen we vanuit een stevig fundament het Lean house op en zorgen voor transformatie naar een constante verbetercultuur binnen het bedrijf. Dit zorgt voor een gegarandeerde kwaliteit die geborgd is door de medewerkers in de processen. 

      Gediplomeerde kwaliteit 

LSS Master  black belt gediplomeerd en meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies en procesverbetering bieden de kwaliteit die gewenst is en is. Daarnaast de juiste sparringpartner voor u en uw medewerkers om gezamenlijk de beoogde doelen te bereiken!

Wij zijn beschikbaar voor alle branches waarbij we procesondersteuning en procesverbetering middels de Lean Six Sigma methode toepassen.

 

Voor opdrachten in de logistiek werken we als partner samen met NextPage bv en presenteren ons daarbij ook als zodanig. Hierbij kunnen we als toevoeging naast Lean Six Sigma projecten ook consultancy en interim management verzorgen. Met een team van 12 zelfstandig adviseurs hebben we op ieder gebied een specialist. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden middels ons contactformulier of bezoek de website van Nextpage bv

___________________________________________________________________________________________________http://www.freedisclaimer.eu/nederlands.html